ÕHTUSÖÖK

Tartu toidu- ja veinifestivali raames toimuvad rikkalikud õhtusöögid, mis kostitavad külastajate meeli mitmekäiguliste maitseelamustega.

Restoran Polpo esitleb:
Reedel, 2. augustil algusega kell 19.00
TARTU TOIDU- JA VEINIFESTIVALI GALAÕHTUSÖÖK RESTORANIS POLPO
Kutsume Teid Tartu toidu- ja veinifestivali galaõhtusöögile restorani Polpo!

Galaõhtusöögi valmistab restorani Polpo peakokk Karl Pajussaar. Toitude juurde parimaid valikuid aitab teha Prike joogiekspert Hannes Aedla.

Õhtusöögi veinisoovitustega keskendume Chardonnay viinamarjale ning näitame, kuidas ühest viinamarjast erineva meetodiga valmistatud vein toiduga kokku sobib.

7-käiguline menüü:

AMUSE-BOUCHE
KARTULIKOORESUPP
Värske hernes, Andre juust

HAPUKAPSAS
Kitsepiimajogurtikaste, vinnutatud sealiha

PRAETUD MERILEST
Laura kartul, Hollandi kaste

60°C VEISE SISEFILEE
Kuusevõrsed, kukeseenekaste

AROONIASORBEE

MANNA JA VAHT

7-käiguline menüü koos juurde sobitatud veinidega – 79 €, koos käsitöömahladega – 69 €

Info ja reserveeringud:
e-maili aadressil [email protected] või telefonidel 730 5566 / 5309 5499
Broneering jõustub pärast ettemaksu tasumist.

 

Restoran Antonius esitleb:
Laupäeval, 3. augustil kell 19.00
TARTU TOIDU- JA VEINIFESTIVALI GALAÕHTUSÖÖK RESTORANIS ANTONIUS.

Tartu toidu- ja veinifestival toob restorani Antonius sel aastal Andre Farmi!

Andre Farm on Kambja vallas asuv farm, kus lehmi kutsutakse Mummukesteks,
neid hellitatakse kallistustega, nendega koos mediteeritakse.
Lehmad hoolivad siin inimestest ja inimesed teevad kõik võimaliku,
et loomadel oleks hea ja turvaline keskkond.

2015. aastal alustati Mummukeste piimast juustu valmistamisega.
Valmistatakse Gouda tüüpi, erinevate maitsete ja laagerdusaegadega kvaliteetjuustu.
Andre Juustufarmi juustude näol on tegemist esimeste Eestis valmistatud toiduainetega,
mis pälvinud nii olulisi rahvusvahelisi kui ka kodumaiseid tunnustusi.

Toidu- ja veinifestivali õhtusöögil valmistab restorani Antonius peakokk Reimo Tättar 5-käigulise õhtusöögi,
kus Andre Farmi juustud ühel või teisel kavalal moel toitudes oma koha leidnud.
Andre Farmi pererahvas tuleb ja tutvustab aga ka kohapeal oma lugu, tänast toimimist ja tulevikumõtteid.

5-käiguline õhtusöök Andre Farmiga

Tiigerkrevett kataifi-tainas, wakame ja riivitud Andre Grand Old juustuga
Viognier “Nord Sud”, Laurent Miquel

Peediravioolid Andre Grand juustukastmega
Rosé „Petula“, AOC Luberon, Marrenon

Lambakarree Andre Excellent 18 kuud dekoori ja koreapärase porgandiga
Paso A Paso Tempranillo Organic

Vaarika-granita

Veisepõsk mini-peedi ja -porgandiga ning Andre Prima Old puruga
Syta Terre Siciliane, Principi di Butera

Paneeritud Andre Prima juust murakamoosi ja mangosorbetiga
Moscato d’Asti “Nievole” Michele Chiarlo

5-käigulise õhtusöögi hind 49 € külalise kohta
Õhtusöögi hind koos valitud jookidega 79 € külalise kohta

Lisainfo ja laudade reserveerimine [email protected] või +372 737 0377

Tartu toidu- ja veinifestival