lihunik_p2is

Tartu lihuniku äri pakub Eesti parimat mahe rohumaaveist. Esimesest päevast peale on Lihuniku äri visioon ette näinud 100% kodumaisest ja mahedast toorainest valmistatud toidusedelit. Meie menüü pakub sööjale ringkäigu puutumata, hooajalistel Eesti maitsetel ning ka joogimenüü on nende maitsetega sulnis sümbioosis. Lihuniku äri pere seisab kolme põhimõtte eest, millesse ise tugevalt usume – looduse jätkusuutlikkus, hea tervis ning suurepärane maitse.

www.lihunik.ee
Ülikooli 2s, Tartu
tel. +372 5865 0154
katrin@lihunik.ee
Broneerimine: www.lihunik.ee

Maitsev Tartu 2021 erimenüü

Eelroog

Veisehake
Rohumaaveise tagaosalihas, milles tulevad esile Vaidva luhtade magusad maitsed. Kõrvaseks soolas kuivatatud Kopra Karjamõisa mahe muna ja kergelt marineeritud väike tomat, Luunjas kasvanud marineeritud küüslaugu võrsed ja Muhu leiva õhikud

Pearoog

Klassikaline lihuniku steik
Klient saab valida Mõniste rohumaaveise, Rägavere mõisa lamba ning mahe sea vahel. Kõrvaseks Hallimäe talu suitsune peet, veiserasvas küpsetatud lehtkapsas, Jõgeva läätsedest tamp ning värske käsitöö majonees

Magusroog

Rammus luuüdijäätis
Astelpaju-odravaht, toortatar, metspähkel ja besee. Värvi annavad tuhksuhkrused jõhvikad

3-käigulise menüü hind on 25€