fbpx

GURMEEÕHTUSÖÖK

Tartu toidu- ja veinifestivali gurmeeõhtusöök Michelini soovitusega restoranis Joyce toimub neljapäeval, 4. augustil kell 18.30, kus pakkumisele tuleb maitseküllane kombinatsioon peakokk Janis Dancise loomingust ning Põhja-Itaalia hinnatud veinimaja Colutta Gianpaolo veinidest.

Menüü hind kokku on 69€. Gurmeeõhtusöök koos Tartu toidu- ja veinifestivali veiniala kahe päeva pääsmega maksab 84€.

Registreerimine gurmeeõhtusöögile: restoran@vspahotel.ee

 

Menüü:

Tervitus

Argentiina hiidkrevett – mandariini-safrani geel, spinati kreem, panko krõps kimchi tolmuga

Colutta Gianpaolo, Ribolla Gialla Spumante Brut (ITA)12cl

1.käik

Veis (tataki) – valge redis, mango salsa, bonito helbed

Colutta Gianpaolo, DOC Pinot Grigio RAMATO Dop Friuli Colli Orientali (ITA) 12cl

2.käik

Parmesani mousse – karulaugu pesto, mini rooma, seedermänni seemned

Colutta Gianpaolo, DOC FRIULANO Dop Friuli Colli Orientali (ITA) 12cl

3.käik

Hirv – apelsini-mündi kaste, maapirni kreem, murel, kale

Colutta Gianpaolo, DOC Pignolo 2017 Dop Friuli Colli Orientali (ITA) 12cl

Puhastaja

Kookospiima vaht, roh.õun

4. käik

Napoleon – šokolaadi kreem, valgehallitusjuustu vaht, marjad

Colutta Gianpaolo, Picolit Docg Colli 4cl

 

 

Tartu toidu- ja veinifestival