ÕHTUSÖÖK

Tartu toidu- ja veinifestivali raames toimub 2 rikkaliku gurmeeõhtusööki, mis rõõmustavad külalisi mitmekülgsete maitseelamustega. Õhtusöögid toimuvad restoranides Polpo ja Antonius.

Domaine Charles Baur veinimaja
Polpo restoran
06.08.2021 kell 19.00

Amuse bouche

EELROOG
Paneeritud Andri-peedo kitse valgehallitusjuust
Ploomid | Kreeka pähkel | Aiaroheline
Cremant d’Alsace Brut Rose

EELROOG
Pannil praetud kammkarbid
Lillkapsad | Suitsupeekon | Maapirn
Riesling

PEAROOG
Metssiga
Varajased porgandid | Hapukapsas | Mürklid
Pinot Noir

Suupuhastaja

DESSERT
Õunakook
Streusel | Mandlid | Tonka oa jäätis
Gewürztraminer

4-käiguline menüü koos juurde sobitatud veinidega – 73 € osaleja.
Laudade broneerimine ja lisainfo: info@polpo.ee, +372 5692 5023

____________________________________________________________________

Gurmeeõhtusöök koos tartumaise ettevõttega Luxveg
Restoran Antonius
07.08.2021 kell 19.00

MENÜÜ

Tempura-taignas suvikõrvitsaõied vürtsika skyr-kastmega
Masseria Altemura Negroamaro Rosamaro Brut Salento IGT

Peediravioolid kitsejuustuvahu ja basiilikuga
Ca’Bolani Prosecco Rose 2019 ja 2020

Rebitud lammas hooajaliste köögiviljade ja šokolaadimündi pestoga
Ferrari Brut Rose Trento DOC

Laimi-mündi-granita

Peedi-šokolaadikook vaarika-peedi kastme ja vaarikavahuga
Lambrusco Contessa Matilde Sorbara Amabile DOC

4-käigulise õhtusöögi hind 49 € külalise kohta
Õhtusöögi hind koos valitud jookidega 69 € külalise kohta
Lisainfo ja laudade reserveerimine: sales@hotelantonius.ee või +372 737 0377