Restoranikuu “Maitsev Tartu 2017” parimad olid Polpo ja JOP

Tartus toimunud maitseelamuste kuu „Maitsev Tartu“ parimaks erimenüüks hindas žürii restorani Polpo kolmekäigulise eripakkumise ja külastajate lemmiku erikategoorias osutus kõige kõrgemini hinnatuks kohvik-resto JOP Antonius.

 1.–28. veebruarini toimus Tartus restoranikuu „Maitsev Tartu“, mille käigus pakkusid 14 Tartu restorani uusi maitseelamusi. Erimenüüd maitses ligi 10 000 toidunautlejat.

Sellel aastal maitses ja hindas kõiki menüüsid kolmeliikmeline žürii, kes selgitas välja selle aasta parima erimenüü. Parimaks hinnati restoran Polpo. Lisakategoorias selgusid ka parim eelroog, mis kuulub samuti Polpole, parim pearoog oli Meat Marketis ja parim dessert restoranis Dorpat.

Züriisse kuulusid toitlustusspetsialist Viivi Irs, Tartumaa Põllumeeste Liidu juht ja gurmaan Jaan Sõrra, toidublogija Liisi Laanemäe. Lisaks maitseelamustele hinnati ka teenindust ja restoranide miljööd.

Toidunautlejad said samuti hinnata restoranide pingutusi ja selgitasid välja külastajate lemmiku, milleks sai kohvik-resto JOP Antonius. Oma hinnangu sai anda kodulehel www.maitsevtartu.ee vastava restorani juures oleval hindamisskaalal.

Hinnangud  uutele maitseelamustele olid ka sellel aastal väga positiivsed, nii et võitjad selgus taaskord ülimalt pingelises konkurentsis.  Märkimist väärib, et restoranide kliendid hindasid kõiki projektis osalevaid restorane väga kõrgete hinnetega.

Projektis osalesid: Atlantis, Cafe Truffe, Chez André, Dorpat, Eduard Vilde lokaal, Entri, JOP, Meat Market, Pierre, Polpo, UmbRoht, Villa Margaretha, Werner ja YliCool. Kõik restoranid pakkusid lisaks oma tavamenüüle sõbraliku hinnaga (19 eurot) kolmekäigulist erimenüüd eesmärgiga pakkuda uusi ja põnevaid maitseelamusi.

Maitsev Tartu toimus tänavu kolmandat korda.

Loosiauhindade võitjad:

Eva L. *****902  Atlantise kinkekaart

Jaanika K. ****561 JOP Antonius kinkekaart

Mihkel L *****239 Meat Market kinkekaart

Sigrid L ****153 Entri kinkekaart

Thomas T ****885 Atlantise kinkekaart

Krista ****7854 JOP Antonius kinkekaart


„Maitsev Tartu 2017“ toimub 1.–28. veebruarini 14-s Tartu restoranis

„Maitsev Tartu“ on tartlaste ja linna külaliste poolt oodatud maitseelamuste kampaania, mis toimub juba kolmandat korda. Ainult veebruaris saab nautida uusi toiduelamusi pakkuvat ja sõbraliku hinnaga kolmekäigulist erimenüüd 14 Tartu restoranis, kus töötatakse just selle kuu tähistamiseks peale tavamenüü välja ka erimenüü.

Erimenüüle kehtib komplektihind 19 eurot, mis sisaldab kolme käiku.

Erimenüüd saab nautida 1.–28.02.2017.

Menüüde ja restoranidega saab tutvuda valides sobiva restorani lingi kodulehel www.maitsevtartu.ee. Iga restorani juures on laua broneerimise telefoninumber.

Kampaanias osalevate restoranide peakokad annavad oma parima, et üllatada linnaelanikke ja -külalisi hõrkude ja naudinguid pakkuvate eriroogadega. Toitude valmistamisel kasutatakse võimalikult suures osas kohalikku toorainet.

Kõiki menüüsid hindab žürii ja selgitab välja selle aasta parima. Toidunautlejad saavad hinnata restoranide pingutusi, selgitades välja külastajate lemmiku. Oma hinnangu saab anda kodulehel www.maitsevtartu.ee vastava restorani juures oleval hindamisskaalal. Tulemused selguvad 3. märtsil.

Maitsev Tartu 2017 kampaanias osalevad: Atlantis, Cafe Truffe, Chez Andre, Dorpat, Eduard Vilde lokaal, Entri, JOP, Meat Market, Pierre, Polpo, Umb Roht, Villa Margaretha, Werner, YliCool.

Meeldivaid toidunaudinguid Tartus!

 

 

2016 uudised

Maitsev Tartu 2016 on lõppenud:

Parimaks erimenüüks hindasid toidunautlejad teist aastat järjest restorani Chez Andre kolmekäigulise eripakkumise.

1.–28. veebruarini pakkusid neliteist Tartu restorani oma külastajatele uusi maitseelamusi. Erimenüüd tellis enam kui 7500 inimest.
Lisaks eriroogade maitsmisele selgitasid restoranikülastajad välja ka parima erimenüü pakkuja. Külastajad said hinnata restoranide pingutusi www.maitsevtartu.ee kodulehel vastava restorani juures oleval hindamisskaalal või restoranis hindamissedelil. Hääletajaid oli kokku 5016, kellest 625 andis oma hinnangu internetis.

Eraldi kategooriates jagatakse välja ka kolm eriauhinda: parim eelroog, parim pearoog ja maitsvaim dessert. Parimat eelrooga pakkus Spargel, parima pearoa ja desserdi auhinna sai restoran Chez Andre.

Hinnangud uutele maitseelamustele olid ka sellel aastal väga positiivsed ja võitjad selgusid ülimalt pingelises konkurentsis. Külastajad panid kõigile projektis osalenud restoranidele väga häid hindeid. Eriroogade keskmine hinne tuli 5-pallises hindamissüsteemis 4,4. Lisaks headele hinnetele märgiti sedelitel ka head teenindust ja ahvatlevat toidu serveerimist.

Projektis osalesid restoranid Atlantis, Cafe Truffe, Chez André, Dorpat, Eduard Vilde lokaal, Entri, Gustav Gastro Cafe, Meat Market, Pierre, Polpo, Püssirohukelder, Spargel, Umbroht ja Werner. Kõik toidukohad pakkusid veebruaris lisaks oma tavamenüüle ka sõbraliku hinnaga kolmekäigulist erimenüüd, et pakkuda külastajaile uusi ja põnevaid maitseelamusi.

Maitseelamuste kuu „Maitsev Tartu“ toimus tänavu teist korda.

Loosiauhindade võitjad:

Merit ****080 Gustav kinkekaart
Kaupo T. ****923 Atlantis kinkekaart
Mari R. *****153 Dorpat kinkekaart
Annika H. ****719 Truffe kinkekaart
Jaanus N. ****993 Püssirohukelder
Sille T. ****112 Püssirohukelder

Merli I. *****040 Entri kinkekaart
Tanel K. *****181 Püssirohukelder
Kätlin A. *****987 Dorpat kinkekaart
Laura **** 047 Vilde kinkekaart

 

 

„Maitsev Tartu 2016“ toimub 1.–28. veebruarini 14-s Tartu restoranis

„Maitsev Tartu 2016“ on maitseelamuste kampaania, mis toimub Tartus juba teist korda. Ainult veebruaris saab nautida uusi toiduelamusi pakkuvat ja sõbraliku hinnaga kolmekäigulist erimenüüd 14 restoranis, kus töötatakse just selle kuu tähistamiseks peale tavamenüü välja ka erimenüü.

Erimenüüle kehtib komplektihind 19 eurot, mis sisaldab kolme käiku.

Erimenüüd saab nautida 1.–28.02.2016.

Menüüde ja restoranidega saab tutvuda, valides sobiva restorani lingi kodulehel www.maitsevtartu.ee. Iga restorani juures on laua broneerimise telefoninumber.

Erimenüüle lisaks pakutakse sommeljeede soovitatud joogipakette (lisatasu eest), mille valikul on lähtutud sobivast maitsekooslusest.

Kampaanias osalevate restoranide peakokad annavad oma parima, et üllatada linnaelanikke ja -külalisi hõrkude ja naudinguid pakkuvate eriroogadega. Toitude valmistamisel kasutatakse võimalikult suures osas kohalikku toorainet.

Toidunautlejad saavad hinnata restoranide pingutusi, selgitades välja parima erimenüü. Oma hinnangu saab anda kodulehel www.maitsevtartu.ee vastava restorani juures oleval hindamisskaalal või restoranis hindamissedelil. Tulemused selguvad 3. märtsil.

Meeldivaid toidunaudinguid Tartus!

 

 

2015 uudised

2015. aastal toimus Tartus esmakordselt maitseelamuste kampaania Maitsev Tartu 2015, milles osales 11 Tartu restorani, kus ainult veebruaris sai lisaks tavamenüü roogadele nautida ja hinnata uusi toiduelamusi pakkuvat 3-käigulist erimenüüd.

„Maitsva Tartu“ parimaid maitseid pakkus Chez André

Tartus veebruaris toimunud maitseelamuste kuu „Maitsev Tartu“ parimaks erimenüüks hindasid toidunautlejad restorani Chez André kolmekäigulise eripakkumise. 1.–28. veebruarini toimus Tartus restoranikuu „Maitsev Tartu“, mille käigus tutvustasid üksteist Tartu restorani toidukultuuri ja pakkusid uusi maitseelamusi. Lisaks eriroogade maitsmisele said restoranikülastajad hinnata ka söögikohtade pingutusi, selgitades välja parima erimenüü pakkuja. Külastajatel oli võimalus hinnata restoranide pingutusi www.maitsevtartu.ee kodulehel või restoranis hindamissedelil. Hääletajaid oli kokku 3456, kellest 620 andis oma hinnangu internetihääletusel. Projekti eestvedaja, linnavalitsuse ettevõtluse arengu spetsialisti Marilin Krooni sõnul olid hinnangud uutele maitseelamustele väga positiivsed, nii, et võitja selgus ülimalt pingelises konkurentsis.

Parim erimenüü – restoran Chez Andre´

Parim eelroog, Parim pearoog – restoran Chez Andre´

Parim dessert – kohvik Spargel

Projektis osalesid Atlantis, Bel-Ami, Cafe Truffe, Chez André, Dorpat, Eduard Vilde lokaal, Meat Market, Polpo, Spargel, Werner ja Villa Margaretha. Kõik restoranid pakkusid lisaks oma tavamenüüle sõbraliku hinnaga kolmekäigulist erimenüüd, mille põhiline koostisosa valmis eestimaisest toorainest. Maitsepaleti mitmekesistamiseks jagati toorained ettevõtete vahel loosiga, nii oli menüüdes nii veiseliha, sealiha, lammas, küülik, uluk, vutt, part, kana kui ka kala.