Programm

Maitsenaudingutele lisab vürtsi meelelahutuslik programm nii toidu- kui ka veinialal.

Toiduala on avatud reedel kell 17.00-01.00 ja laupäeval kell 12.00-01.00. Veiniala on avatud reedel kell 17.00-01.00 ja laupäeval kell 15.00-01.00.

Reede, 4. august
18.00 toidualal: Festivali ametlik avamine 

Avamist juhib teleajakirjanik ja toiduentusiast Priit Kuusk:
festivalisõpru tervitab linnapea Urmas Klaas, Tartu linna veine tutvustab Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni president Kristjan Markii, austreid avab maailmameister Anti Lepik, koos õhtujuhiga valmistavad laval kaks hõrku rooga Restoran Fii peakokk Andrus Saartok ja toitlustusjuht Karl Pajusaar, teemal “Miks lihaks kasvatatav veis on kõige keskkonnasõbralikum valguallikas maailmas” räägib Lihuniku Äri perenaine Katrin Noorkõiv

20.00 toidualal: Liisi Koikson
21.30 toidualal: Silvia Ilves
21.30 mullisillal: Aleksander Paal (saksofonil)
22.00 veinialal: Baltinos – Latino Band

Laupäev, 5. august
14.00 toidualal: INGA & Soul Now
18.00 toidualal: Psühhodisko
19.00 toidualal: Lexsoul Dancemachine
21.30 veinialal: Õpime salsat tantsima!
22.00 veinialal: La Luna
23.00 Tartu turuhoones: market sounds: AUDIOJACK (UK) / Tartuff / AVP / TTVF afterparty

Pühapäev, 6. august
11.00-17.00: VIII Tammelinna kodukohvikutepäev

 

Tegemist on avaliku üritusega. Korraldaja teeb sündmusel pilte, videoid ja helisalvestisi ning jagab neid nii osalejatega kui ka avalikes meediakanalites. Samuti kasutatakse materjale Tartu linna turundus- ja kommunikatsioonimaterjalides.

        

Tartu toidu- ja veinifestival