Lihuniku Äri restoranis kasutatav tooraine on 80–100% mahe ning pärineb Eesti kohalikelt tootjatelt. Kogu restorani lihavalik lõigatakse lihuniku poolt kohapeal, mis tagab parima võimaliku kvaliteedi. Lihuniku ja peakoka koostöös on meie valikus alati midagi erilist.

 

Ülikooli 2a, aatrium
www.lihunik.ee
Info ja broneerimine: +37258650154
Broneeri siin

Maitsev Tartu 2025 erimenüü

Eelroog

Empanada – traditsiooniline pirukas, täidetud Kikerikii mahekanaliha, küüslaugu, paprika ja jalapeno seguga. Kreeka jogurt koriandriga lisab värskust ja neutraliseerib vürtsisuse

Pearoog

Sentafarmi 300 grammine mahe rohumaaveise steik, mille kõrvale pakume klassikalist chimichurri kastet, maisipüreed ja isetehtud kimchit. Soovi korral saab steigi asendada ka Saara Lihameistrilt pärineva mahesealiha steigiga

Magusroog

Dulce de leche – Argentiina klassikaline karamellikaste, mille koostisosades kasutame Pajumäe talu mahevahukoort ja Kikerikii mahemune, viimase lihvi toob Maldon sool

3-käigulise menüü hind on 37€