Restoran Antonius haarab sisseastuja oma lummusesse juba esimesest hetkest alates, võludes roosimotiividega laemaalingu ja õhtuvalgust heitva klaasaatriumiga. Antonius on korduvalt valitud Eesti parimate söögikohtade hulka ning hinnatud Falstaff Restaurant-guide Nordic 2025 restoranijuhi poolt kui väga hea tasemega restoran. Menüüs on esikohal toidu valmistamine kvaliteetsest toorainest ning tihe koostöö kodumaiste tootjatega.
Antonius valiti Maitsev Tartu külastajate lemmikuks 2020. aastal.

 

Ülikooli 15, Tartu
https://hotelantonius.ee/restoran/
Info ja broneerimine: +3727370377
Broneeri siin

Maitsev Tartu 2025 erimenüü

Menüü on kohandatav taimetoitlastele.

Eelroog

Praetud räimed (L)
sidrunheina-sojavaht / käharkapsas

Taimne menüü:
Praetud austerservik (L, V)
sidrunheina-sojavaht / käharkapsas

Pearoog

Täidetud seasisefilee (L, G, P)
metspähklid ja jõhvikad / põletatud mais / punase veini kaste

Taimne menüü:
Musta riisiga täidetud kapsapallid (L, G, V)
porgandikreem / virsikupärlid / suvikõrvits

Magusroog

Puraviku panna cotta (L, P)
kakaomuld / pohlad

* L – laktoosivaba, G – gluteenivaba, V – vegan, P – sisaldab pähkleid

3-käigulise menüü hind on 36€